SUNDHED

Vil du tilmeldes vigørdetsammens nyhedsbrev? Du kan naturligvis altid afmelde nyhedsbrevet. 

Din Sundhedscoach

Måske har du brug for støtte til at genneføre et vægttab, måske har du brug for at få styr på stress i dit liv. Uanset er udgangspunktet altid dig og dine behov. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Alle forløb tilrettelægges individuelt.

Din personlige træner.

Du kan vælge online eller fysiske forløb. Uanset er det dig og dine mål der er i centrum.

Kontakt mig gerne for at høre mere.


For et liv i balance er det essentielt at man passer på sin krop og sit sind. Derfor er kost og træning også et fokus område hos TOPassistance. 


Vi har skabt et univers " vigørdetsammen"- et fællesskab på Facebook. 

Barnevognstræning- for dig på barsel.

Måske har du lige som mange andre brug for at træne sammen med andre. Der er flere muligheder hos os. Barnevognstræning er efterfødselstræning i nordsjælland. Læs meget mere her

Power moms

-et helt nyt aftenhold. 

Holdet er opstartet fordi der har været stor efterspørgsel på træning efter barselstiden.

Holdet er crossfit inspireret og alle kan deltage- også selvom du ikke har trænet før.


Nyt hold kommer snart.


Gravidtræning- Preggo walk

Nyt træningsforløb for dig der er Gravid.

Preggo-Walk


1 times rask gåtur kombineret med let styrketræning og mindfulness.For dig der er gravid og ønsker:

  • At holde din gravide krop stærk og undgå/mindske graviditetsgener.
  • At træne hensigtsmæssigt og skånsomt.
  • At forberede dig fysisk til fødslen
  • At have sammenhold med andre gravide


Det opnår du bl.a. ved at deltage i preggo-walk

  • At du får en større følelse af velbehag og overskud i din hverdag
  • At du forebygger og mindsker risikoen for graviditetsgener som: overvægt, graviditetsdiabetes, væske i kroppen, bækkenløsning mm.


Træningen er bygget op så alle kan være med, uanset om du er vant til at træne eller aldrig har trænet før.


Hvad siger forskningen?


At være gravid er en større belastning for kroppen da bl. ledene i bækkenet bliver mere eftergivelige, kropsholdning ændrer sig i takt med vægten øges. Musklerne skal tilpasse sig den voksende mave.

Disse forandringer kan give gener og ubehag og for at forebygge mest muligt er det vigtig med motion gennem graviditeten.

Træning i graviditeten er sundt for både dig og din baby og det anbefales af Sundhedsstyrelsen at gravide dyrker 30 min motion dagligt.


Nye hold kommer snart


Viden er nøglen til et bedre liv.

Derfor har vigørdetsammen blandt andet udgivet

en række e-publikationer omkring mad og sundhed. Bøgerne er udgivet på Melhede Forlag og du finder dem her i  Webshoppen 

Topassistance og Vigørdetsammen har også en GRATIS medlemsgruppe på Facebook og du er mere end velkommen. 

DET SIGER KUNDERNE

Man bliver ekstra motiveret til mere motion og bedre mad efter en tur i skoven med Rikke! Desuden giver det bare en masse energi at komme ud i den friske luft og bevæge sig på måder man ikke selv havde gjort på en gåtur.

Barnevognstræning er altid en af ugens højdepunkter for mig. Jeg bliver så glad af at være i Rikkes selskab og sammen med en masse dejlige mødre, hvor der er plads til latter og god træning OG babyer som babyer nu er, med både gråd, latter og amning. Så trygt at vide, at Rikke altid har en ledig arm til en baby, hvis man får brug for det

Så tak Rikke for at berige både sjæl og kroppen med lækker træning i den skønne natur

Har født vores anden datter for fire måneder siden og er allerede stærk nok at starte en stor projekt i haven herhjemme. Tusind tak Rikke at du har hjulpet mig at blive stærk igen! Fantastisk træning! Kan bestemt anbefales!

Jeg hoppede på vægten i morges og er nu kun 400 gram fra at nå et 10 kg's vægttab. Uha, jeg er så glad for, at jeg denne gang har gjort det til en livsstilsændring og ikke bare endnu en sultekur. Jeg er ikke et sekundt i tvivl om, at min krop nyder din træning og jeg føler mig bomstærk i min core. Mit vægttab holder helt sikkert også hånd med din træning. Det er så skønt.