Testimonials- det siger kunderne

"Kunderne, dig - I er dem der gør det hele muligt. Jeg er så taknemmlig for hver og en. Samlet her kan du se de udtalelser jeg modtaget gennem årene. 

Jeg glæder mig til at få din ombord." 

Sygepleje kunder

Første gang Rikke sagde farvel til os og gik ud ad døren efter et aftenbesøg, sagde min mand “Hun må være dyr”. “Hvorfor tror du det?” – spurgte jeg. “Fordi hun er god” – svarede han. Og han havde ret.

 

Vores liv blev forandret da min mand blev ramt af sygdom. At sikre hjælp til det han havde brug for hjælp til, var ikke så enkelt. For hvad han havde brug for skiftede fra time til time i takt med, hvor meget hans hjerne magtede lige på det tidspunkt. Du kunne komme ind ad døren og møde en skarp iagttager med livserfaring og god evne til at aflæse mennesker eller et lille barn, skræmt fra vid og sans, der ikke kunne forstå, hvad der foregik omkring ham, om det var dag eller nat, om der er gået 5 minutter eller et helt døgn. Du kunne møde en mand, der kunne tale om alt, eller en mand, der ikke kunne sige noget vi andre kunne forstå. Afskåret fra omverden og frustreret på grund af svigtende syn og svigtende taleevne.

 

Da han ikke længere kunne være alene hjemme om aftenen, tog jeg kontakten til Topassistance og bestilte tryghedsbesøg de aftner, jeg skulle noget.

 

Rikke behøvede ikke lange forklaringer. Hun evnede at tage bestik af situationen, og give min mand det, han havde brug for. Tryghed, ro, menneskelig varme, stimulerende samtale eller tavs tilstedeværelse (selvom hun lige skulle arbejde med det at ti stille). Rikke lavede velsmagende mad, som var nem at spise, og sørgede for, at der blev drukket indtil dagens vaskebalance kom i orden. Hun kom med god energi og berigede samværet med smil og humor; der kom hurtig god stemning mellem de to.

 

Rikke var den eneste blandt alle omsorgs- og støttepersoner, der gik igennem vores hjem, som min mand, der ikke kan se, en gang imellem forvekslede med mig. Fordi han var lige så tryg ved hende, som han var ved mig.

 

Vi var begge trygge ved tryghedsbesøg fra Topassistance. Jeg oplevede nogle gjorde sig umage for at skabe gode nærende øjeblikke i min mands hverdag, der i den grad kunne være fyldt med stress, afmagt og angst.

 

Så han havde ret. Rikke var god.

Kunder i forløb

Ja - det er faktisk første gang jeg anbefaler en person/handling på de sociale medier.........


“Jeg var udfordret på min balance, men igennem individuel træning med Rikke i naturen og øvelser til hjemmetræning er min balance blevet væsentlig forbedret. Rikkes tilgang til min situation er professionel og empatisk. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Rikke.

Jeg hoppede på vægten i morges og er nu kun 400 gram fra at nå et 10 kg's vægttab. Uha, jeg er så glad for, at jeg denne gang har gjort det til en livsstilsændring og ikke bare endnu en sultekur. Jeg er ikke et sekundt i tvivl om, at min krop nyder din træning og jeg føler mig bomstærk i min core. Mit vægttab holder helt sikkert også hånd med din træning. Det er så skønt.

Top Assistance & Rådgivning har siden Maj 2019 været et meget værdifuldt supplement til den kommunale hjemmepleje for vores mor, som er ramt af demenssygdom. Med stor forståelse og empati har Rikke Melhede fået skabt mere indhold og glæde i en ellers trist og kaotisk hverdag. Vores mor bliver aktiveret og udfordret og bliver træt på en naturlig måde. Top Assistance har mærkbart aflastet familien.

Min far får besøg af TOPassistance 2 gange om ugen. Min far er 93 år og bor i eget hjem. Rikke er meget omsorgsfuld og fuld af godt humør. Dertil har hun masser af ideer til, hvilke aktiviteter de kan gøre sammen. Disse ideer er nøje afstemt med, hvad min far lige orker den pågældende dag. Så nogle dage snakker de bare eller løser kryds og tværs, nogle dage er det en køretur ud i det blå og se på havet og spise is, nogle dage mangler han lige tobak og så handler de eller Rikke ledsager min far til frisør eller tandlæge og nogle dage laver de gymnastik eller “drømmerejsen”, der stimulerer koncentration og kreativitet.
Jeg er rigtig glad for Rikkes arbejde, som er med til at give min far et meningsfyldt og værdigt ældreliv.

Man bliver ekstra motiveret til mere motion og bedre mad efter en tur i skoven med Rikke! Desuden giver det bare en masse energi at komme ud i den friske luft og bevæge sig på måder man ikke selv havde gjort på en gåtur.

Barsels træningskunder

Barnevognstræning er altid en af ugens højdepunkter for mig. Jeg bliver så glad af at være i Rikkes selskab og sammen med en masse dejlige mødre, hvor der er plads til latter og god træning OG babyer som babyer nu er, med både gråd, latter og amning. Så trygt at vide, at Rikke altid har en ledig arm til en baby, hvis man får brug for det

Så tak Rikke for at berige både sjæl og kroppen med lækker træning i den skønne natur

Har født vores anden datter for fire måneder siden og er allerede stærk nok at starte en stor projekt i haven herhjemme. Tusind tak Rikke at du har hjulpet mig at blive stærk igen! Fantastisk træning! Kan bestemt anbefales!